• DMTK sakk szakosztály
  DMTK sakk szakosztály
 • Weidinger Lénárd - a nagy előd
  Weidinger Lénárd - a nagy előd
 • Schubert Gyula - a szakosztály motorja
  Schubert Gyula - a szakosztály motorja
 • Sakkverseny a Hunyadi iskolában
  Sakkverseny a Hunyadi iskolában
 • Hírek
 • Felnőtt csapatok
 • Utánpótlás játékosok
 • Edzők
 • Videók
 • Kapcsolat

Keressen bennünket személyesen az edzéseken, edzésidőben - amelyet megtalál minden csapat oldalán -, vagy az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

Levelezési cím: 2330 Dunaharaszti, Mindszenty utca 16/b.

E-mail cím: sakk[kukac]dmtk[pont]hu


Schubert Gyula szakosztályvezetőSzakosztályvezető: Schubert Gyula

Telefon: +36 30 422 1717

Schubert Gyula 1942-ben született Dunavarsányban, 1948 óta él Dunaharasztin. 1973-ban országos bajnoki címet nyert a Budapesti Spartacus sakkcsapatával. A DMTK sakkcsapatának tagjaként többszörös Pest megyei egyéni bajnok.1978-óta a sakkszakosztály vezetője. Az ifjúság nevelése terén végzett kiemelkedő tevékenységéért 2008-ban a Dunaharaszti Gyermekeiért Kitüntető Díjat kapta Dunaharaszti város Önkormányzatától. 2010-ben tanítványa, Kökény Norbert, megnyerte a 8-éven aluliak magyar sakkbajnokságát. Az egyesület ügyvezető elnöke 1996 óta. 

 

 

 

Ne hagyja elveszni adója 1 %-át!

2020-ban is lehetősége van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb május 20-áig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

Bizonyára Ön is egyetért azzal, hogy a sportnak kiemelt szerepe van az élet számos területén. A sport jelenléte mindig is erőteljes volt a társadalom és a politika különböző színterein. Nem csak az egészségmegőrzésében, hanem a közoktatásban és a gazdaságban is kiemelt szerepe volt és van. 

A sport iránti igény megteremtése azonban önmagában nem elég. Az Ön támogatásával azonban eszközöket biztosíthatunk a gyermekeknek az egészségtudatos életéhez! Egyesületünknél a támogatások kezelése jól tervezetten és átláthatóan történik.Ha adójának 1 %-val egyesületünket támogatja, azzal a tíz szakosztályban több mint ötszáz gyermek sportolási lehetőségét segíti!

Biztos lehet benne, hogy felajánlása jó kezekbe kerül!

Adószámunk:

19831899-1-13

Ezzel az 1 %-kal azonban nem csak egyesületünk utánpótlás nevelését segíti. Ez befektetés a jövő társadalmába, ahol a ma sportolói a holnap egészséges, munkabíró és céltudatos munkavállalói lesznek. Ezzel Ön nem csak a sport, hanem a társadalom számára is meghatározó értéket teremt !

Az alábbi linkről letöltheti a NAV-hoz beküldendő rendelkező nyilatkozatot!

19EGYSZA nyomtatvány

1     3     5    9    8