2018

2018

V. Dr. Bencze László Emlékverseny

December 27-e és 30-a között került megrendezésre az V. Dr. Bencze László Emlékverseny. Újra a festői szépségű Laffert Kúria adott otthont a 7 fordulós, svájci rendszerű sakkverseny lebonyolítására. Az idei versenyen rekord számú nevező volt, 52 versenyző indult. A legfiatalabb résztvevő a 9 éves Tóth Tímea, míg a legidősebb játékos a 84 éves Baranyai Antal voltak. A mezőny nemzetközivé alakult, mert érkeztek versenyzők Romániából, Örményországból és Írországból is.

1

Bővebben...

IX. Herczeg Oszkár emlékverseny

A 9 fordulós , körmérkőzéses, Herczeg Oszkár emlékversenynek Vác adott otthont október 20-án, amelyen Oszkár volt tanítványa, Hujbert Flórián nemzetközi mester lett a győztes. Flórián 9-ből 9 pontot szerzett.

Herceg Oszkar emlékverseny

Bővebben...

II. Erdélyi Rudolf Sakk Emlékverseny

Szeptember 9-én került megrendezésre a II. Erdélyi Rudolf Emlékverseny a József Attila Művelődési házban. A sakk szakosztály és ifj. Erdélyi Rudolf támogatásával létrejött emlékverseny minden második évben nagy számú sakkozni szeretőt vonz Dunaharasztiba. Míg az első versenyünkön 69 résztvevő volt, addig az idei versenyünkre 103 versenyző nevezett a két csoportba. 23 címviselő vett részt, köztük 3 nemzetközi nagymester és 6 nemzetközi mester.

Bővebben...